Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Björklinge BK F-01

Följ

F-01

Följ oss för uppdateringar
Följ
Björklinge BK
Innebandy
F-01
Tabell
Lag M V O F P
1 Björklinge BK 6 2 2 2 8
2 Hammarby IF 1 1 0 0 3
3 Huddinge IK 1 1 0 0 3
4 Täby IS 1 0 1 0 1
5 Bele Barkarby IF 1 0 1 0 1
6 Caperio Täby FC 1 0 0 1 0
7 Storvreta IBK 1 0 0 1 0

Match

Björklinge BK

0 - 4
4 januari 2013
17:15

Hammarby IF

Referat

Referat: Björklinge BK - Hammarby IF

Tack Annika för att vi fick tillgång till salen på ditt jobb, det var trevligt att få vara, (hänga) med tjejerna ett tag. Vi gick igenom uppställningen och hur vi ville genomföra matchen. Vi ville spela som matchen på morgonen med snabba kontringar och tätt försvar. Nu visade det sig att Hammarby var betydligt bättre än Storvreta på de flesta plan.

Vi hinner inte riktigt med i omställningarna och släpper tyvärr in Hammarbys snabba forwards lite för lätt. Tur kanske att dom ändå inte var så bollskickliga. Felicia gör åter igen en stabil insats.
Vi måste försöka bättra på komunikationen då vi springer en del gånger på samma bollar och nästan kolliderar med varandra. Hålla ihop bättre i försvaret är ett måste när vi möter ett så offensivt lag som Hammarby.

Jag tycker ändå att vi kämpar och står upp bra mot ett starkt motstånd. En del löpningar på kanterna med inspel som gick hem mot Storvreta resulterade inte i denna match. Vi missar ett friläge rakt framför mål, och med lite tur sitter den. Stålpskott från vår sida i börja på andra hade kanske kunnat ge en annan matchbild. I stället får Hammarby ett mål med sig på en spark. Men så är livet ibland - stålpe in eller stålpe ut.

Totalt sett medger jag ändå att Hammarby var det bättre laget och vi kan nu se fram emot ett möte mot Stockholms kollegan Bele Barkarby. Vi taggar till och tar med oss det vi kan göra bättre och hoppas att morgonmatcher är vår melodi.

//Ledarna genom Per